Palvelut

Timekos palvelee asiakkaitaan valtakunnan laajuisesti AV-suunnittelijana ja asentajana niin päätoteuttajana kuin alihankkijana asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Meidän ollessa palvelu- ja AV-kumppanisi ei näytöistä löydy sormenjälkiä tai asennustyöstä amatöörien virheitä kun kohde on viimeistelty. Yli 15 vuotta kokemusta antaa kaikelle toteuttamallemme työlle näkemystä ja perspektiivin, joka ei jätä asiakasta kylmäksi lopputulosta ihaillessa.

AV-suunnittelu

Näkemyksellinen kumppani, joka todella keskittyy siihen mikä on asiakkaan tavoite. Mittaukset, kartoitus paikan päällä, yhteistyö projektitiimin kanssa, tarjouslaskenta ja projektinjohtamisen palvelut ovat meille rutiini osa jokaista AV-hanketta. Oli kyseessä pienempi kohde tai suurempi hanke, niin suunnitelman laatiminen ja tarkistus pienentävät huomattavasti riskejä sekä päällekkäisyyksiä esim. sähkö-, sisustus- ja valaistussuunnittelun osalta. Anna meidän auttaa hankkeessa alusta loppuun ja lopputulos on sen mukainen.

Asennus

Toimimme niin alihankkijana kuin itsenäisesti. Logistiikasta kaikki toimituksen jälkeiseen testaamiseen. Meillä eikä asiakkailla ole varaa tehdä asioita kahteen kertaan – valitse kerralla oikein.
Asennupalvelumme sisältää tarjouksen mukaisesti: Toimituksen, asennustyöt, kaapeloinnin, kalibroinnin ja asennettujen laitteiden testaamisen.

Laitemyynti

Teemme yhteistyötä suomen suurimpien AV-laitetuojien kanssa ja olemme valinneet toimittajamme tarkkaan. Asioimme kaikissa tarpeissa puolestasi kun tarvitset näytön, projektorin, videoseinän, äänentoiston tai vaativampaa tekniikkaa kuten ohjausjärjestelmän tai videoneuvottelu ratkaisun.
Meiltä löytyy ratkaisu kaikkiin budjetteihin ja uskomme että tarkkuudella asennettu laite palvelee asiakasta aina pitkään. Pyydä tarjous laitteen lisäksi myös asennuksesta!

Ylläpito ja huolto

Olemme asiakkaan tukena kaikissa tilanteissa, niin muutos- kuin kehitystarpeissa. Vika- ja haastetilanteissa, soita ja palvelemme teitä mahdollisimman pian.

AV-Kumppani johon voit luottaa

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää