Aulatilat

Timekos rakentaa yrityksesi aulatiloihin kaiken mitä tarvitset vaikutuksen tekemiseksi.
Videoseinä, kosketusnäyttö kartalla tai infonäyttö ohjaamaan vieraat tyylikkäästi ja vaivattomisti oikeaan suuntaan. Aulatiloja kannattaa hyödyntää myös paikkana presentaatioille tekemällä tiloista moniympäristöjä, joissa viestinnän lisäksi voidaan esittää sisältöä myös suuremmalle yleisölle.

Neuvottelutilat

Videoneuvottelu, kokoustila tai peinempi neukkari. Neuvottelutila on paikka, jossa tehdään päätöksiä. Tila, jonka AV-tekniikasta ei tule tinkiä. Me hoidamme kaiken puolestanne valmiiksi, niin että ainoa toimenpide mitä presentaation aloittamiseen tarvitaan on johdon liittäminen omaan laitteeseen. Äänentoisto, sopiva kuvapinta-ala ja siistitty tila takaavat miellyttävän neuvottelukokemuksen niin työntekijöille kuin asiakkaille. Neuvottelun mielenkiintoa on helppo nostaa myös uusimmilla yhteistyö ja kosketusnäyttö-ratkaisuilla lopputuloksen viimeistelemiseksi.

Edustustilat

Edustustilojen yhteydessä on helppo päästä pitämään mieleenpainuva presentaatio tai vastaavasti nauttia kotimaisen jääkiekon menestyksestä. Kun kyseessä on hotellin, saunatila tai yrityksen oma kabinetti, annamme asiakkaillemme vain parasta. Suuret kuvapinta-alat ja kohdennettu äänentoisto takaavat, että saunailta tai yrityksen juhlat jäävät vieraille mieleen.

Auditoriot

Tilana auditorio on aina vaativa. On elintärkeää, että aika suuremmissa kokouksissa ei mene teknologian säätämiseen. Timekos tarjoaa asiakkailleen auditorion lattiasta kattoon. Kaikki äänentoistoon, mikrofoneihin ja induktiosilmukka tarpeet suoritetaan vankalla ammattitaidolla. Näyttö, suurempi kuvapinta-ala projektorilta tai videoseinällä – anna meidän tukea teitä valinnassa niin, että lopputulos sopii varmasti budjettiin. Kuitenkin niin, että lopputuloksesta ja käytettävyydestä ei tarvitse tinkiä. Käyttäjä ja kestävyys ovat auditorion AV-arvoja.

Asiakkaitamme

Kiinnostuitko?

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää